Scenario : A Kinky Threesome

Scenario voor een kinky triootje met 1 man en 2 vrouwen.  (koppel + extra vrouw)

Dit scenario kan gebruikt worden om een triootje te doen, met een extra twist.  Het begint soft en bevat een aantal ijsbrekers.

Bedoeling is dat je met z’n drietjes het scenario doorleest en aan elkaar laat weten waar je geil van wordt en wat er een no-go is.   Doe steeds alleen maar dingen waar je je comfortabel bij voelt, en durf stop of nee te zeggen.  Dit geldt voor iedereen.  Een triootje is een heel spannende ervaring. Iedere betrokken partij heeft op elk ogenblik het volste recht om zonder uitleg de handdoek in de ring te gooien en er mee op te houden.  Om dit te vermijden is tijdige communicatie daarom heel belangrijk.  Iedereen moet zich te allen tijde goed in zijn/haar vel voelen.  Tenzij de man besneden is. Dan heeft ie net iets minder vel om zich goed in te voelen 🙂

Nog snel even dit : het scenario is een suggestie.  Voel je vrij om dingen te schrappen en toe te voegen.  Alles kan en alles mag.
De vrouwen noemen we Playgirl1 en Playgirl2, de man noemen we Playboy.

Hier gaan we dan.

 

Zorg voor een omgeving waar je gestoord kunt doen, maar niet worden 🙂

Deur op slot, gordijntjes toe, GSM af en uw geest helemaal open.  Je zou een glaasje champagne kunnen drinken om de sfeer wat gemoedelijker te maken en de eventuele stress wat te verminderen.

 

The Massage

Het begint met een sensuele massage.  Playboy kleedt zich uit tot op boxershort en neemt plaats op de massagetafel (op z’n buik). Dit vindt plaats in de living.  De Playgirls beginnen zachtjes met hun massage.  Alle niet bedekte delen mogen gemasseerd worden.  Masseer een tiental minuutjes, totdat je comfortabel bent met de aanrakingen.

 

The Unwrapping

Playboy gaat met de Playgirls naar de slaapkamer en wordt daar (op zijn rug) vastgemaakt aan het bed (met boxershort) & blinddoek.  Het is de bedoeling dat de Playgirls (voorlopig) al hun kleren aanhouden.

Playboy blijft (blind) vastgebonden aan het bed, en mag overal betast worden, er mag gekust en gelikt worden (wederom alleen de niet-bedekte delen).  Na een aantal minuten wordt een schaar overhandigd aan Playgirl2, die de boxershort van Playboy eraf mag knippen.  (opletten dat je geen andere dingen afknipt).  Playboy is nu volledig naakt en het nieuwe gebied mag nu ook ge-exploreerd (ge-exploiteerd) worden.  Op dit moment is Playboy volledig overgeleverd aan de Playgirls die voorlopig nu even carte blanche krijgen met hem.   Na een aantal minuten gespeeld te hebben mag de blinddoek van Playboy verwijderd worden.  Hij blijft wel nog steeds vastgebonden.  Hij mag vanaf nu zijn Playgirls ook bekijken.  Na een tijdje verlossen de Playgirls hem van zijn boeien.

 

Playgirl Exposure

De Playgirls gaan recht staan aan het voeteneinde van het bed, met de rug tegen elkaar.  Playboy verwijdert traag om beurten een kledingstuk van de Playgirls.  Nog geen aanrakingen.  BH gaat als voorlaatste uit, slipje als laatste.  De Playgirls staan nog steeds met hun rug tegen elkaar en blijven zo staan zo lang Playboy het wil.   Hij geeft de Playgirls een trage tongkus en gaat aan de zijkant van hen staan. Met beide handen begint hij zachtjes vanaf de hals van de Playgirls hun borsten op te zoeken.  De handen (de linkse voor de Playgirl1, de rechtse voor de Playgirl2) gaan steeds verder op verkenning.

Playboy gaat voor Playgirl2 staan.  Na een tongkus kijkt hij haar strak in de ogen. Met zijn linkerhand grijpt hij Playgirl2 bij haar nek terwijl zijn rechterhand naar haar kutje gaat, haar clitoris stimuleert en uiteindelijk met één of meerdere vingers in haar binnen gaat.   Na een minuutje gaat de man zich op Playgirl1 concentreren.  De vingers die zonet nog in het kutje van Playgirl2 zaten, verdwijnen nu in de mond van Playgirl1.  De andere hand zoekt eveneens haar kutje op dat op haar beurt ook lekker gestimuleerd wordt.

 

The Tasting

De Playgirls nemen plaats op het bed, op hun rug met hun benen gespreid.  Playboy komt er voor staan en moet iemand uitkiezen om eerst te proeven.  De Playgirl met de meest gespreide benen wordt eerst aan haar kutje gelikt.  De andere Playgirl blijft liggen totdat het haar beurt is om ook gelikt te worden door Playboy.  Op initiatief van Playgirl2 mogen de Playgirls elkaar eventueel aanraken.

 

The Spanking

De Playgirls gaan op handen en knieën op dezelfde manier op het bed zitten met hun achterste naar Playboy gekeerd.  Terwijl hij begint met afwisselend hun kontjes zachtjes te slaan, kijken de Playgirls elkaar in de ogen.  De slaps blijven zacht zolang ze niet “harder” roepen.   De Playgirls krijgen 3 commando’s ter beschikking: “harder”, “lik mijn kutje” en “lik mijn kontje”.

 

Dirty talk & Penetration

De man gaat op z’n rug in’t midden van het bed liggen, met de vrouwen elk langs een kant.  Zij fluisteren om beurten een beetje dirty talk in zijn oor.  Als ze beide vragen om geneukt te willen worden, dan werpen de Playgirls een dobbelsteen.  De Playgirl die het hoogste aantal ogen gooit wordt eerst geneukt.  Daarna worden ze om beurt geneukt.  Indien Playboy & de Playgirls elkaar kennen en vertrouwen dan is dit heel gemakkelijk en hoef je nergens rekening mee te houden.  Als je een condoom moet gebruiken dan hebben jullie iets meer werk en zul je niet zo dikwijls kunnen afwisselen, tenzij je een grote voorraad hebt liggen en de man het niet erg vindt om jasje aan, jasje uit te doen.

We zijn nu op een moment gekomen waar je eigenlijk jullie eigen fantasie wat kunt loslaten zonder een specifiek scenario te volgen.
Ik geef nog een paar opties die jullie eventueel kunnen doen:

  • Double fingering: de Playgirls gaan doggy style naast elkaar zitten en worden tegelijkertijd gevingerd door Playboy
  • Playboy ligt op z’n rug en wordt “bereden” door Playgirl1. Playgirl2 gaat op zijn gezicht zitten om gelikt te worden, met haar gezicht naar Playgirl1.  Eventueel kunnen de Playgirls elkaar wat betasten/likken/kussen.  En wissel ook eens af J
  • Playgirl1 wordt doggy style geneukt door Playboy. Playgirl2 ligt omgekeerd onder Playgirl1 zodat ze de penetratie van dichtbij kan volgen. Eventueel kan ze aan de ballen van Playboy likken/wrijven. Et changez !
  • Dubbele blowjob : de Playgirls concentreren zich op één en hetzelfde ding en alles wat daar in de buurt aanwezig is…
  • Playboy neemt Playgirl2 bij de hand en gaat even in afzondering in een aparte kamer. Playgirl1 mag stiekem komen luisteren of gluren.

 

The Hanging / Copycat

Als je een plekje hebt waar je Playboy rechtstaand kunt vastbinden (haak aan plafond, poutrelle, etc…) dan hang je hem daar vast.  Je kan hem eventueel terug blinddoeken, dat beslissen de Playgirls.  Bedoeling is dat hij met z’n armen omhoog hangt en hij de Playgirls niet meer kan aanraken.   Als je kinky materiaal hebt liggen (al dan niet BDSM) dan kan je deze bovenhalen & uitspreiden op de tafel.

Playgirl2 speelt nu  copycat van Playgirl1.  Playgirl1 doet bepaalde handelingen en de bedoeling is dat Playgirl2 deze handelingen exact nadoet.  Playgirl1 kent Playboy het beste en weet exact wat hij kan verdragen. Wissel pijn af met plezier in het begin. Na een aantal sessies begin je de pijn te combineren met plezier : bv een ass-spanking tijdens een blowjob…

 

The Final Curtain

Als we hier zijn aangekomen en Playboy is nog niet klaargekomen, dan is het hoog tijd om hem los te maken en hem lekker te laten spuiten.  Maak vooraf duidelijk afspraken over hoe en waar hij kan/mag klaarkomen.  Klaarkomen in Playgirl1 of Playgirl2 (kutje/mondje), klaarkomen over de beide naakte Playgirl-lichamen die naast elkaar op de grond liggen, verdelen over de mondjes van de Playgirls die geknield voor Playboy zitten, ….

 

The Cool-down

Als iedereen verzadigd is dan ga je bijvoorbeeld terug in de zetel zitten en je neemt nog een drankje.  Je chillt wat, bespreekt eventueel een aantal dingen die je het geilste/beste vond.
Een bijzondere entiteit werd hier gevormd, niet alleen door het fysische gebeuren, maar vooral door het mentale spel dat zich afgespeeld heeft.