Scenario : Join The Harem

 

Situatieschets :

De Sjeik van Markieland heeft als verjaardagscadeau twee vrouwen gekregen van zijn broer om aan zijn Harem toe te voegen. Deze vrouwen moeten echter eerst nog uitgebreid gekeurd worden en hun talenten moeten bewijzen vooraleer ze deze eer krijgen. De vrouwen zullen aan de keuringseisen van de Sjeik moeten voldoen & ze zullen getest worden, niet alleen door de Sjeik zelf maar ook door zijn professionele beulen om te zien dat ze een bepaald niveau van pijn kunnen doorstaan. Ze komen uiteindelijk in aanraking met de meest geheime kamers & gangen in het paleis. In geval van gevangenneming door de vijand mogen ze deze informatie niet vrijgeven, zelfs niet als ze hiervoor gemarteld worden. Daarom is het hebben van een hoge pijngrens zeer belangrijk.
Anderzijds vindt de Sjeik het zeer belangrijk dat zijn vrouwen heel bedreven zijn in zowel het geven als het ontvangen van genot. De Sjeik heeft hiervoor een zeer kritische checklist opgesteld die elke potentiele Haremvrouw succesvol moet doorlopen. Ondanks de vereiste hoge pijngrens moeten de vrouwen kunnen bewijzen dat ze lichamelijk gevoelig zijn en op de aangebrachte prikkels met gepaste emotie kunnen reageren. Tot slot is natuurlijk een toptalent vereist wanneer het aankomt op het geven van genot. Zowel oraal, vaginaal als anaal worden de vrouwen verondersteld geen taboes te hebben. Indien de vrouwen slagen in alle testen mogen ze naar de brandkamer alwaar ze vastgebonden worden door een Eunuch en hun brandmerk van de Sjeik mogen ontvangen. Ook wordt ceremonieel de armband overhandigd die hun betrokkenheid bij de Harem aantoont voor de buitenwereld en die met trots gedragen wordt.


VOOR DE MAN

Situatieschets: Jij bent de Sjeik van Markieland. Er komen zich 2 gesluierde vrouwen aanbieden met een briefje waarop staat dat ze een verjaardagscadeau zijn van uw broer. Deze vrouwen moeten eerst echter nog uitgebreid gekeurd worden en hun kunnen moet zeer exhaustief getest worden vooraleer je ze kunt toelaten in uw reeds zeer uitgestrekte Harem. Je speelt zowel de rol van Sjeik, Beul en Eunuch.

Voorbereiding:

Je bent Sjeik, Beul & Eunuch. Voorzie hiervoor telkens de gepaste kleding.
Als Sjeik kun je “Lawrence of Arabia” achtige kleding dragen. Als Beul draag je natuurlijk een kap die uw gezicht verbergt en bij voorkeur nog wat leder. Als Eunuch draagt je bij voorkeur een afzichtelijk masker en wat losse marginale kleding. Zorg ook voor een soort van armband dat de vrouwen na afloop mogen dragen.

Actie:

Deel 1: eerst komt Sjeik voor een eerste keuring. De vrouwen komen voor je staan in niqabs, deze moeten in eerste instantie aan blijven. Je mag de vrouwen keuren, bekijken, betasten, hun vormen voelen, maar geen skin-on-skin. Beetje teasing. Wees kritisch maar beleefd. Wind ze een klein beetje op (ze zijn naakt onder hun niqab & kleed).
Daarna verlaat je de kamer
Deel 2: Nu komt de beul om de pijngrens te testen. Gebruik hiervoor de tools die je ter beschikking hebt, als je geen tools hebt kan je altijd een riem gebruiken of uw handen. (bare handed spanking). Ideaal scenario is natuurlijk een uitgebreid gamma aan bdsmtools. Zorg ervoor dat de eerste beul-ervaring mild is. Neem een 10-tal minuten uw tijd om de pijn een klein beetje op te bouwen. De laatste 10-20 seconden mag je hard gaan. Een alternatief zou kunnen zijn dat je zacht begint en de intensiteit geleidelijk aan opvoert totdat de vrouwen aan hun max zitten. Je laat het dan aan de vrouwen om stop te zeggen & dan te noteren op welk “pijnniveau” ze “gebroken” zijn. Daarna verlaat de beul de kamer.
Deel 3: Een Eunuch komt massageolie/crème komt wrijven op de “rode” plaatsen. Doe dit snel & mechanisch, zonder te praten. Daarna exit Eunuch
Deel 4: Het is nu weer de beurt aan de Sjeik, welke de kus-technieken van de vrouwen komt uittesten. Je kust uitgebreid met beide vrouwen en laat hen ook kussen met elkaar om hun techniek te bestuderen. Geef ook commentaar zoals “meer tong gebruiken, lik haar lippen, gebruik uw handen rond het hoofd, etc… “
Daarna is het tijd voor een meer uitgebreide keuring van de lichamen. De niqab blijft op maar de rest gaat uit. De vrouwen gaat rug aan rug staan zodat ze elkaar niet kunnen zien. De Sjeik betast beide vrouwen om beurten over hun ganse lichaam.
Deel 5 tot?: Om beurten verschijnt nu de Beul & de Sjeik. Het is niet toegestaan voor de Beul om seksuele handelingen te doen bij de vrouwen. Hij staat alleen in voor de pijnervaring. De Sjeik daarentegen kan wel seksuele handelingen beginnen. De eerste keer worden de vrouwen voorover over het aanrecht of tafel gebogen, het kleed wordt naar boven geschoven en de vrouwen worden om beurten langs achter genomen. Elke keer als de Sjeik de ene vrouw geneukt heeft, is het de taak van de andere vrouw om zijn penis terug proper te likken.
Vanaf hier kan je de genotservaring combineren met de pijnervaringen totdat de Sjeik klaarkomt.
Laatste deel: Als afsluiter worden de vrouwen goedgekeurd & toegelaten tot de Harem. Hiervoor worden ze ook eerst “gebrandmerkt”. Hoe je dit doet moet je zelf inschatten. Je kan de vrouwen blinddoeken & een elektrostimulator gebruiken om het effect na te bootsen, maar je kan evengoed op een bepaalde plaats een symbool in de huid krassen met een scherp mes. In principe doe je wat je wil natuurlijk, als het maar Safe, Sane & Consensual blijft.


VOOR DE VROUWEN

Sitatieschets: Jullie zijn 2 vrouwen die zijn opgekocht door een man op de slavenmarkt. Hij heeft jullie zeer duur betaald en verwacht dus ook dat jullie toptalenten hebben. Blijkbaar heeft deze man jullie gekocht om cadeau te doen aan zijn broer, de Sjeik van Markieland. Deze heeft reeds een zeer uitgebreide Harem en de voorwaarden om hier toegelaten te worden zijn zeer hoogstaand. Jullie worden aan de deur van de Sjeik afgezet met een briefje waarop staat dat jullie een gift zijn van zijn broer.
Voorbereiding: zorg voor gepaste kleding, namelijk een niqab (of iets dat erop lijkt) en een lang eenkleurig kleed, liefst alles in het zwart. Onder het kleed ben je naakt.
Actie: gedraag je steeds onderdanig. De Sjeik en zijn personeel zullen je begeleiden doorheen het keuringsproces.


KINKY VARIATIES :

Je kan dit scenario ook spelen met 2 mannen en 2 vrouwen, één van de mannen speelt dan de beul, en de andere de Sjeik. Eventueel wissel je de rollen af, of je spreekt af dat de beul wél seksuele handelingen mag doen. Afhankelijk van het feit hoe openminded je bent kun je afspreken hoe ver dat je mag gaan met elkaars partner.
Natuurlijk kan je het ook spelen met 1 vrouw, of met 3 of meer (als je dat aankunt)
Andersom is ook een optie! The Horny Queen die mannelijke slaven wil toevoegen aan haar gevolg…

ACHTERGROND – LEUK OM WETEN :

Harem is afgeleid van het Arabische woord Harim (afzonderen, verbieden) en is een afgesloten en bewaakte woonruimte waarin de vrouwen van één echtgenoot samenleven, veelal met kinderen en eventueel personeel, zoals odalisken en/of haremwachters.

TIPS & TRUCS

Standaard BDSM materiaal is overal beschikbaar. In uw lokale doe-het-zelfwinkel vind je al snel een touw dat je kunt gebruiken om iemand vast te binden, in de grotere sportwinkels zoals bv Decathlon vind je in de paardenafdeling zweepjes en ander materiaal dat je hier een pak goedkoper kunt aanschaffen. Voor gevorderd BDSM materiaal zijn er talloze websites waar je discreet kunt bestellen.

 

© 2017 – Marquis De Rivulet-Loin
www.marquisderivulet.be

Disclaimer : Deze verhalen zijn verzonnen om plezier te beleven en niet om mensen te kwetsen. Niemand wil echt verkracht worden.  Maar er wordt wel “geromantiseerd gefantaseerd” over verkracht worden en met dit scenario willen we bijdragen tot een betere fantasie.