Scenario : Locked-in Syndroom

OPGELET : Onderstaande tekst bevat seksuele inhoud en geen informatie over het locked-in syndroom.

 

Voor de man

Situatieschets : je ligt alleen in bed in een half duistere hospitaalkamer.  Je hebt alleen maar een slip/boxershort aan en ligt onder een laken of dekbed.  Klein detail : je hebt het locked-in syndroom.  Dit houdt in dat je niet kunt bewegen, uitgezonderd je ogen.  Je bent je volledig bewust van de situatie en alles wat rondom je gebeurt.  Je kan alles zien en voelen, je kan alleen niet bewegen.  Je ligt volledig verlamd op het bed.

Voorbereiding : ga enkel gekleed in een slip/boxershort op het bed liggen en dek jezelf toe.  Zorg dat je comfortabel ligt want eenmaal je gaan liggen bent mag je niet meer bewegen totdat het scenario tot het einde gespeeld is.

Te ondernemen acties : Geen.  Maar dan letterlijk geen. Je hebt het locked-in syndroom en kan dus niets bewegen, alleen je ogen.  Licht kreunen is toegestaan, praten niet.

 

Voor de vrouw

Situatieschets : je bent verpleegster met nachtdienst in een hospitaal. Je bent die nacht belast met wassen van patiënten met het locked-in syndroom.  Zij kunnen zich niet bewegen maar zijn zich wel bewust van alles wat er rondom hen gebeurt.  Ze kunnen nog wel hun ogen openen en sluiten en rondkijken.  Licht gekreun is ook nog mogelijk.   Aangezien ze zich dus niet zelf kunnen wassen, moeten zij regelmatig onder handen genomen worden.  Een patiënt in een bepaalde kamer trekt jouw aandacht….

Voorbereiding : een verpleegsters-outfit zou leuk zijn maar hoeft niet.  Draag een wit shirt, een kort rokje en geen slipje.  Zorg voor een licht bevochtigd washandje.

Te ondernemen acties :  je komt de kamer van de patiënt binnen. Praat met de patiënt alsof hij een normaal persoon is, hij hoort alles wat je zegt, maar op een manier waarop je geen antwoord verwacht (want er zal er ook geen komen).  Je mag ietwat kleinerende taal gebruiken.  bv ga kijken op het ‘naamplaatje’ en gebruik zijn naam in verkleinvorm.   (“we zullen ons Bartje hier eens ne keer goe wassen se…”)  Begin met het laken/dekbed halverwege open te leggen (zodat zijn broekje nog net bedekt blijft)  Was zijn gezicht wat en zak wat naar beneden totdat je bij de tepels uitkomt.  Besteed daar extra aandacht aan en als ze stijf worden dan maak je daar een opmerking over.  (“Bartje wordt een beetje geil precies, deugnietje”)  Was nog pro forma wat verder, en dan verwijder je het laken/dekbed helemaal.  “En nu gaan we uw piemeltje wat wassen he Bartje. Kom da broekske hebde nu niet nodig he, da zal ik eens uitdoen se”.  Begin dan met de gevoelige delen wat sensueel en traag te “wassen”.  Zodra er beweging in komt begin je weer te praten. (“oei wat is dat hier, Bartje wordt een beetje geil. Dat kan toch niet.  Om eerlijk te zijn word ik ook wel een beetje geil van Bartje”) Doe dan de deur op slot, en dan lik je eens aan zijn gezicht/lippen.  Zeg dat je uw lippen wel eens op de zijne wil drukken.  En dan ga je op zijn gezicht zitten en je wrijft met jouw kutje over zijn gezicht en lippen.  Vanaf daar snap je het plaatje wel.  Je bent een geile verpleegster die haar patiënt gebruikt/misbruikt voor haar eigen genot.   Lik zijn tepels, kus hem, pijp hem, lik zijn ballen, raak gans zijn lijf aan.  Vooral ook een beetje teasen is hier op zijn plaats.  Laat hem “creperen”.  Hij kan toch niets doen.  Laat het wel altijd uitschijnen dat alles wat je doet voor je eigen plezier is.  Probeer het penetreren zo lang mogelijk uit te stellen.   Als jij eerst klaar komt zeg dan dat je de kamer niet uitgaat zonder dat hij zijn zaad geschoten heeft.  Als hij eerst komt dan zeg je dat je niet hier bent voor zijn genot maar voor dat van jouw.  Als je klaar kunt komen door orale stimulatie dan ga je terug op zijn gezicht zitten en je wrijft jezelf klaar op zijn lippen.

 

 

Kinky variaties :

  • Probeer hem klaar te laten komen in jouw mond en hou z’n sperma in je mond.  Open dan zijn mond met je vingers en laat zijn sperma in z’n mond lopen.
  • Neuk hem met een voorbindpenis, of steek een vinger in zijn kont en masseer z’n prostaat.
  • Doe alsof hij iemand was van school waar je verliefd op was maar hij zag je nooit staan.  Neuk hem en verneder hem door hem in zijn gezicht te slaan en te spuwen, eventueel in zijn mond.  (indien je nog geen ervaring heb met slaan dan is dit niet de moment om daar mee te beginnen) .  Zorg zeker ook voor veel verbale vernederingen.

 

Achtergrond – Leuk om weten :

Locked-in Syndroom bestaat echt. Het is geen ziekte maar een toestand waarin men zich kan bevinden.
Meer info op http://www.locked-in.be/ en Wikipedia.

 

Tips & trucs

Je kan – natuurlijk- de rollen omdraaien
Als je als patient ineens ergens jeuk moest hebben dan is het toegelaten om even uit je rol te vallen en een krabbeke te doen.  Jeuk vraagt veel (ongewenste) aandacht en moet zo snel mogelijk geneutraliseerd worden.

 

 

© 2016 – Marquis De Rivulet-Loin
www.marquisderivulet.be

 

Disclaimer : Deze verhalen zijn verzonnen om plezier te beleven en niet om mensen te kwetsen. Ik kan er ook niet aan doen dat jij toevallig Bartje heet 🙂