Scenario : The Candyman

Voor de man

Situatieschets :  Je belt aan bij een alleenstaande vrouw.  Je vertelt haar dat het bedrijf waarvoor je werkt 2 nieuwe smaken van snoepjes heeft ontwikkeld en dat er maar budget is om één van de twee op de markt te brengen.  Daarom ben je marktonderzoek aan’t doen bij willekeurige gezinnen om te polsen welke van de 2 smaken het meest geliefd is.  Je vraagt haar dus om beide snoepjes te proeven en haar voorkeur te laten weten.  Als ze wil meewerken dan krijgt ze in primeur een grote zak snoepjes toegestuurd.  Wat de vrouw in kwestie niet weet is dat je helemaal geen snoepjes-onderzoeker bent.  In beide snoepjes heb je een hoeveelheid rohypnol verwerkt.  Zodra ze beide snoepjes opgegeten heeft stel je nog wat bijkomende vragen over de smaak, je noteert nog haar naam en adres, je probeert het net zo lang te rekken totdat de drug begint te werken.  Zodra je ziet dat het effect begint te krijgen leid je de vrouw naar binnen en je doet de deur achter je op slot.

Voorbereiding :  kleed je deftig en zorg voor 2 snoepjes met een verschillende kleur (bv tic tac of mentos fruit).  Als je een clipboard (met balpen) hebt dan maak je het verhaal nog meer geloofwaardig.

Te ondernemen acties : Zodra je binnen bent stel je haar gerust en je begeleidt haar naar de zetel (of het bed).  Doe je schoenen uit en dan begin je zachtjes haar hals te kussen.  Ze zal versuft en slaperig zijn door de rohypnol en daarom weinig weerstand bieden.  Ontbloot haar bovenlijf en speel eerst wat haar borsten en kus haar op de mond.  Daarna kan je haar wat neuken in haar mondje.

Het is afgelopen als : zodra je tevreden bent dan zeg je tegen haar dat ZIJ het lekkerste snoepje was en geef je haar nog eens natte tonglik over gans haar gezicht en dan ga je gewoon naar buiten en je trekt de voordeur achter je dicht.

 


Voor de vrouw

Sitatieschets : Je bent alleenstaand (of alleen thuis).  Je komt juist uit de douche/bad en hebt daarom alleen maar uw badjas en een slipje aan.  Dan belt er iemand aan de deur….

Voorbereiding :  slipje aandoen & badjas erover.

Te ondernemen acties :  Zodra je de bel hoort, open je de deur op een kier en je vertelt dat je juist uit de douche/bad komt en in je badjes gekleed bent.  Je laat de man zijn uitleg doen en beslist dan om op zijn vraag in te gaan en je proeft dan van de snoepjes die hij u aanbiedt.  Je beantwoordt al zijn vragen maar je laat hem niet binnen.  Als het gesprek begint stil te vallen dan zeg je tegen hem dat je je een beetje licht voelt in je hoofd en even moet gaan zitten of liggen.  Je gaat je steeds een beetje suffer en suffer voelen en uiteindelijk MOET je gaan zitten of liggen.  Je beseft nog vaag dat de man u naar binnen leidt.  Hij zal je uiteindelijk naar de slaapkamer leiden.  Daar ga je op het bed leggen en vanaf dan ben je volledig van de kaart.  Je mag nog een heel klein beetje weerstand bieden maar zowel fysisch als verbaal heel slapjes. Je kan geen weerwerk meer bieden aan de man en je bent volledig overgeleverd aan hem.  Hij gaat zijn lusten botvieren op u en je zal pas wakker worden als hij al lang de deur uit is…

Het is afgelopen als : zodra hij de deur uit gaat, en je hoort hem de voordeur dichttrekken dan is het spel voorbij.  (als hij te heftig is geweest met je dan kan je hem natuurlijk een half uurtje laten wachten vooraleer je hem terug binnen laat)


Kinky variaties 

  • Neem haar slipje mee als je terug vertrekt.  Zeg ook tegen haar dat je dat doet.
  • Een paar dagen later maak je een pakje met de snoepjes van haar voorkeur en je stopt dat in de brievenbus.  Je schrijft haar naam op het pakje.
  • Zodra ze volledig naakt is kan je wat foto’s nemen met je smartphone.  Voor uw “collectie”.  Zeg dan ook luidop wat je aan het doen bent en waarvoor het dient.  Het zorgt voor een “exposed” gevoel bij de vrouw.
  • Je kan dit scenario spelen met een extra man en/of koppel.  Je belt ze dan zogezegd op zodra je de vrouw op de zetel/bed hebt gelegd.  De extra spelers wachten vooraf buiten en bellen dan aan.
  • Je kan er een gang-rape van maken indien je meerdere mannen kunt uitnodigen, ofwel kun je dit spel spelen in een parenclub.  Maak dan vooraf goede afspraken van wat er gaat/mag gebeuren.  [SAFE SANE CONSENSUAL]

Achtergrond / Leuk om weten

Rohypnol werd vroeger gebruikt als slaap- en kalmeringsmiddel, maar ook (nog steeds) als rape-drug.  Meer info  : https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/wat-is-rohypnol/
Zorg er daarom steeds voor dat je -waar je ook bent- je drankje nooit uit het oog verliest. Tenzij je dit scenario in’t echt wil meemaken.

 


Tips & trucs

Probeer in je rol te blijven en zeker het eerste stukje van het scenario serieus te spelen.  Het is een mooie aanloop naar de rest van het scenario en zal voor een “echtere” ervaring zorgen.

 


 

 

© 2016 – Marquis De Rivulet-Loin
www.marquisderivulet.be

Disclaimer : Deze verhalen zijn verzonnen om plezier te beleven en niet om mensen te kwetsen. Niemand wil echt verkracht worden.  Maar er wordt wel “geromantiseerd gefantaseerd” over verkracht worden en met dit scenario willen we bijdragen tot een betere fantasie.