Scenario : The Young Boyscout

 

Voor de man

Situatieschets : Je bent een 18-jarige scout die op pad is voor de jaarlijkse wafelenbak.  Je gaat van deur tot deur om een pak wafels te verkopen.  Op een gegeven moment kom je aan een huis waarvan de voordeur half open staat.  Maar je belt aan en wacht aan de deur.  Er komt geen antwoord. Je duwt de deur wat verder open en je roept eens naar binnen om je aanwezigheid kenbaar te maken. Wederom geen antwoord.  Net als je terug naar buiten wil gaan hoor je een gedempt geluid van binnen komen.  Je gaat in de hal en roept nog eens. Weer komt er een gemompel/gekreun vanuit een kamer.  Je denkt dat er iemand in nood is en je gaat verder naar binnen.  Het gekreun komt blijkbaar uit de gang, vanuit de slaapkamer.  Je komt de slaapkamer binnen en ziet een vrouw liggen, vastgebonden op het bed. Volledig naakt met haar benen gespreid.  Ze heeft een gagbal in haar mond en is ook geblinddoekt.


Voorbereiding
:  bind de vrouw vast op het bed in de positie van uw keuze. Zorg voor een blinddoek en een gagball.

Te ondernemen acties :  uw eerste reactie is om ze te helpen en ze los te maken. Maar het zien van haar naakte weerloze lichaam met haar opengesperde benen waardoor je haar kutje goed kunt zien zorgt plots voor een geile reactie.  Je gaat ze niet losmaken.  Je gaat je broek losmaken en je gaat ze neuken.  Niemand zal dit te weten kunnen komen.  Je gaat terug naar de hal, sluit de voordeur en doet ze op slot.  Terug in de kamer doe je je broek uit en je begint haar naakte lichaam te strelen en te betasten. De vrouw begint licht te panikeren. Je negeert haar en je begint haar te likken over haar ganse lichaam en eindigt bij haar kutje. je fluistert in haar oor dat ze geen schrik moet hebben, je gaat haar geen pijn doen. alleen maar een beetje neuken.  je zegt dat je je zaad in haar kutje gaat spuiten.  neuk haar, betast haar borsten en lik haar hals. van zodra je bent klaargekomen in haar kutje doe je je broek terug aan en ga je zonder iets te zeggen direct terug naar buiten.

 

Voor de vrouw

Sitatieschets : uw man/vriend heeft je in een zotte bui overtuigd om je eens vast te binden op het bed, waarmee je ook ingestemd hebt.  Nadat hij je vastgebonden had, heeft hij ook een gagball in je mond gestopt, alsook een blinddoek omgedaan.  Hij is je dan beginnen neuken maar halverwege kreeg hij telefoon van z’n vrienden en is hij halsoverkop vertrokken op café, zonder je los te maken.  Hij zei dat ie het straks wel kwam “afwerken”.  Na een tijdje zo hulpeloos op het bed te liggen hoor je plotseling de bel.  Niet erg denk je dan.  Maar dan hoor je iemand roepen en steeds dichterbij komen….

Voorbereiding : laat je vastbinden op het bed.  (opgelet: als je hiermee geen ervaring hebt, gebruik dan best lederen polsriempjes. Hints en tips over vastbinden vind je [HIER]) . Dan nog een gagball in je mond en een blinddoek over je ogen.

Te ondernemen acties :  geen.  Eventueel lichte paniek spelen.  Niet té veel tegenspartelen maar een beetje mag best wel.

 

Kinky variaties :

  • Je kan de vrouw vastbinden liggend op haar buik en ze anaal verkrachten (zie ook anale seks)
  • Je kan de gagball achterwege laten en de vrouw smeekbeden laten doen om ze los te maken en niet te verkrachten etc…
  • De man kan sadistisch gedrag vertonen door de verkrachting te combineren met spanking (zie ook safe, sane & consensual, alsook risk aware consensual kink (RACK))

 

Achtergrond – Leuk om weten :

De meeste scoutsverenigingen organiseren echt elk jaar een wafelenbak
Als het een echte & overtuigde scoutsjongen was dan had ie je losgemaakt.  Je had dan natuurlijk wel een pak wafels moeten kopen 🙂

 

Tips & trucs

  • Als je geen gagball hebt kan je hiervoor ook een grote zakdoek of dunne keukenhanddoek gebruiken. Zorg er steeds voor dat je altijd goed kunt blijven ademen.
  • Laat uw voordeur niet openstaan terwijl jij naakt vastgebonden ligt op het bed.
    De kans bestaat dat je niet alleen verkracht wordt maar dat ook uw GSM, TV en auto gestolen worden.

 

 

© 2016 – Marquis De Rivulet-Loin
www.marquisderivulet.be

 

Disclaimer : Deze verhalen zijn verzonnen om plezier te beleven en niet om mensen te kwetsen. Ik kan er ook niet aan doen dat jij nooit bij de scouts hebt gezeten 🙂